Planificarea taberei | |||||||||
Valea Verde – August 15- 20.08.2011 | |||||||||
Nr.Crt. | Numele | Luni | Marti | Miercuri | Joi | Vineri | Sambata | ||
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | ||||
1 | Goron Lidia | ||||||||
2 | Goron Ghita | ||||||||
3 | Goron Valer | 2 | 2 | 2 | 2 | ||||
4 | Lupoian Ioan | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | ||
5 | Lupoian Dutu | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | ||
6 | Joldes Constantin | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | ||
7 | Popa Iurie | 1 | 1 | 1 | |||||
8 | Tamas Leontin | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | ||
9 | Plescan Avram | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | ||
10 | Sabau Marius | ||||||||
11 | Sabau Aurica | ||||||||
12 | Goron Dan | 2 | 2 | 2 | |||||
13 | Goron Marius | 2 | 2 | 2 | |||||
14 | Daniela și Cornel | 2 | 2 | 2 | |||||
15 | Joldes Mihai | 2 | 2 | 2 | |||||
16 | Tamas Marius + | 1 | 1 | 1 | |||||
17 | Tamas Costel | 2 | 2 | 2 | |||||
18 | Alte rude | 6 | 6 | 6 | 7 | 7 | 7 | ||
TOTAL | 22 | 22 | 22 | 35 | 33 | 33 | |||
MENIUL DETALIAT PE ZILE | |||||||||
Ziua | Masa | Total P. | Meniul | ||||||
0 | 1 | 2 | 3 | ||||||
LUNI | Pranz | Salata orientala | |||||||
Cremvusti cu mustar | |||||||||
Branza, rosii, gogosari | |||||||||
Seara | 22 | Mazare boabe cu carnat | |||||||
MARTI | Mic dejun | 22 | * Bufet suedez: salam sunca, pateu, rosii, oua, | ||||||
dulceata, cascaval, unt, miere, cereale, lapte | |||||||||
Pranz | 22 | Ciorbă de fasole verde | |||||||
Spaghete cu carne tocata | |||||||||
Seara | 22 | Mamaliga cu branza si smantana | |||||||
MIERCURI | Mic dejun | 22 | Bufet suedez * | ||||||
Pranz | 22 | Supa de pui cu taiatei | |||||||
Orez cu carne de porc și varza calita | |||||||||
Salata de cruditati | |||||||||
Seara | 22 | Cartofi natur cu pulpe de pui, salata de varza | |||||||
JOI | Mic dejun | 35 | Bufet suedez * | ||||||
Pranz | 35 | Ciorba taraneasca | |||||||
Piept de pui la gratar, slanina, mici, usturoi, salata | |||||||||
Seara | 35 | Mamaliga cu ciulama de ciuperci | |||||||
VINERI | Mic dejun | 33 | Bufet suedez * | ||||||
Pranz | 33 | Cioarba de cartofi cu afumatura | |||||||
Placinte sau gogosi | |||||||||
Seara | 33 | Cartofi piure cu chiftelute marinate | |||||||
SAMBATA | Mic dejun | 33 | Bufet suedez * | ||||||
Pranz | 33 | ||||||||
Seara | PLECARE | ||||||||
Regulament | |||||||||
*- Cazarea are loc in regim de tabara cu autogospodarire! | |||||||||
*- Fiecare persoana trebuie sa-si aduca lenjerie de pat: | |||||||||
* Ceraceaf, fata de perina, pilota (invelitoare pentru patura) sau sac de dormit | |||||||||
*- Se va numi o bucatareasa care gateste pentru toti! | |||||||||
*- Alimentelele se cumpara in mod centralizat si se imparte costul pe numar de persoane | |||||||||
*- Nu obligatoriu, ci numai cine are disponibil: | |||||||||
*- slanina, oua, pastai, dulceata, muraturi, fructe sau ce crede! | |||||||||
Nota! | Va rugam sa comunicati orice observatii, preferinte, modificari de situatie! | ||||||||
Domul sa va ajute si sa va pazeasca in calatorie! | |||||||||
Va asteptam cu drag! | |||||||||
Comunitatea Crestina Evanghelica Harul
Biserica HARUL Zalau